Hier vindt u alle praktische informatie over Ardeca Ypres Rally 2023.

Tickets

Tickets kunnen online gekocht worden vanaf vrijdag 21 april om 17u00.

Er zijn momenteel All Stages tickets te koop en tickets voor de Shakedown op donderdag 22 juni. De All Stages tickets geven toegang tot alle klassementsproeven, inclusief de shakedown.

Na aankoop van uw ticket ontvangt u een mail met een e-ticket in PDF formaat. Elk ticket dient te worden omgewisseld voor een polsbandje in de ticketshop. Een programmaboekje zal er eveneens beschikbaar zijn.

Toeschouwerszones

Op elke klassementsproef zijn tijdens de rally toeschouwerszones ingericht.  De toeschouwerszones zijn goed bereikbaar met parkeergelegenheid in de buurt, diverse faciliteiten, aanwezige marshals en ze bieden een veilige rallybeleving. Het respecteren van de veiligheidsregels is essentieel voor het verloop van de rally. Luister naar de marshals en respecteer hun werk.

De klassementsproeven zijn alleen toegankelijk via een ticketpunt met een correct polsbandje en op een bepaald tijdstip. Buiten de voorziene tijdstippen is er geen toegang tot de klassementsproeven.

Veiligheid

Respecteer de Marshals
Zij zorgen vrijwillig voor jouw veiligheid en die van de piloten

Respecteer de omgeving en het milieu

Maak geen schade aan de gewassen en eigendommen

Loop nooit in ‘No public zones’

Publiek in die zones = STOP klassementsproef

Loop niet op het parcours vanaf 30 minuten vóór de eerste rallywagen

RACB en Safety Marshals kunnen de proef stilleggen

Ruim je afval op

Hou de omgeving proper zoals je zelf zou wensen

Bijkomende praktische informatie
Het parkeren van voertuigen nabij de KP is alleen toegestaan op de parkeerplaatsen die door de organisatoren zijn vastgelegd.

De organisator behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het programma van het evenement. Laten we er een veilige rally van maken voor iedereen!

Vragen?

Aarzel niet ons te contacteren!

Hebt u vragen over de wedstrijd, dan kan u ons bereiken via email: office@clubsuperstage.com of u kan ons bellen op +32 57 44 63 57

Volgende rally's

Laatste producten

Cap

Cap

15,00

T-shirt

T-shirt

25,00

Polo

Polo

30,00

Laatste fotos

Laatste video

Ypres Historic Regularity 2023 Video

Ypres Historic Regularity 2023 Video