Quotes na KP 4
 
Stéphane Lefebvre : “Er ligt veel stof op de baan. Het is heel moeilijk om de grip in te schatten in de remzones, maar dat zal zeker verbeteren in de tweede ronde. Ik maak me nog geen zorgen.”
 
Chris Ingram: “Ik verlies veel tijd bij het couperen. De VW Polo GTi ligt te laag tegen de grond. Daar verliezen we tijd. Daarom ben ik ervan overtuigd dat we erg snel zijn op de andere stroken van het parcours.”
 
Maxime Potty: “In de brede linkse boven op de Kemmelberg hebben we een paaltje geraakt. Daardoor schoot de band van de velg en verloren we een dertigtal seconden.”
 
Cédric Cherain: “Ik moet slim zijn. Ik wil Chris Ingram onder druk houden, maar ik mag me niet gek laten maken door de twee koplopers, Stefan Lefebvre en Adrien Fourmaux. Om een goede zaak te doen in het kampioenschap moet ik toch eerste of tweede worden. Ik mag Maxime Potty zeker niet terug laten komen.”
 
Bernd Casier: “Ik weet waar ik de foutjes heb gemaakt en tijd laat liggen. Dat heb je wanneer je te weinig wedstrijden rijdt. Het is misschien logisch, maar het blijft frustrerend…”
 
Pieter Tsjoen: “Het gaat beter dan we verwacht hadden, maar toch zit er nog meer in. Freddy was nog niet helemaal scherp. Zo hoorde hij een nota niet, waardoor we een koord misten en zeker een seconde lieten liggen. Op een ander moment vergat hij de “launch” te activeren voor de start… Er zit nog meer in.”
 
James Williams: “Ondanks onze startpositie als 21ste, zijn de tijden uitstekend. Ik denk dat we rond de 10de plaats moeten staan na correctie van de tijden. Als we morgen zo kunnen starten, kunnen we nog oprukken.”
 
Gilles Pyck: “ER zit ongetwijfeld nog meer in, maar de vraag is of ik het tempo nu al moet verhogen. Het gaat voorlopig heel goed.”
 
Lietaer de snelste in Historic
Met een 22ste plaats algemeen maakt Paul Lietaer zijn reputatie opnieuw waar na KP 4. De “snor” heeft de leiding in Historic in handen voor Didier Vanwijnsberghe en Pieter-Jan Maeyaert. Zonder zijn straftijd van een minuut wegens illegaal verkennen, zou Stefaan Stouf op de 2de plaats staan op amper 2″…
In Historic voert Jonas Dewilde het veld aan, met 1″9 voor Tom Heindrichs, die een paar seconden verloor door een schuiver.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd nieuws

Volgende rally's

22-24 november 2024

ypres-regularity

Laatste fotos

Laatste video

Ypres Regularity 2022

Ypres Regularity 2022