Ypres
Een topdag voor Lance Alleweireld dankzij Tom Boonen

Donderdag 22 juni 2023. Lance Alleweireld zal deze dag nooit vergeten. De jonge kerel uit Heuvelland, ook wel de Krak van Heuvelland, beleefde de dag van zijn dromen tijdens de Clarebout Potatoes Shakedown in Nieuwkerke. In samenwerking met Club Superstage, Make-a-Wish, A&D Trucks & Trailers, Christ Vandamme en… Tom Boonen ging de droom van Lance Alleweireld in vervulling. Lance mocht meerijden aan boord van een Porsche 997 GT3 op de proef van Nieuwkerke aan de zijde van… wielerkampioen Tom Boonen. Een ongelofelijke ervaring.

“De Porsche is mijn droomauto en ik heb geweldig genoten van deze rit,” verklaarde Lance onder de indruk van de ervaring, zeker omdat hij even voordien ook mee mocht vliegen met de heli boven de klassementsproef.

“Hier heb ik met zoveel plezier aan meegewerkt,” lachte Tom Boonen. “Ik hoorde Lance een paar keer opgewonden roepen. Hij heeft ervan genoten, daar ben ik zeker van. Ik trouwens ook, want het was mijn eerste ervaring met een Porsche op een rallyproef. Ik ken Porsches goed van op circuit, maar dit is nog wat anders. De Porsche heeft een pak meer ervaring dan mijn Skoda Fabia Rally2, maar je moet ook rekening houden met de mindere remmen en het hogere gewicht. Ik vond het een schitterende ervaring.”

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd nieuws

Volgende rally's

20-22 juni 2024

ypres

Laatste fotos

Laatste video

Ypres Historic Regularity 2023 Video

Ypres Historic Regularity 2023 Video