Ypres Regularity
MOMENTO, PARTNER VAN DE YPRES HISTORIC REGULARITY

De vijfde editie van de Ypres Historic Regularity, die dit jaar verreden zal worden op 1, 2 en 3 december, presenteert met Momento een prestigieuze nieuwe partner. Het Zwitsers horlogemerk staat voor precisie en kwaliteit, twee kenmerken die nauw aansluiten bij het DNA van de Ypres Historic Regularity. 

“Momento is in het Esperanto de vertaling van “het moment”. Een moment heel precies in de tijd. Het is ook de naam van een onafhankelijk Zwitsers horlogemerk, bedacht en gedroomd in 2020 en gelanceerd in 2023, symbolisch enkele dagen voor de aankondiging van het partnership met de Ypres Historic Regularity,” aldus Marvin Morales van Momento. “Het merk Momento wil dicht bij de klant staan, zodat er een heel nauwe band is tussen de wensen van de klant en de creatie van het uurwerk. Momento staat voor esthetische schoonheid en kwalitatieve producten, volgens de hoogstaande kwaliteitsnormen die klanten verwachten van een Zwitsers uurwerk. Momento presenteert horloges die een glimlach op je gezicht toveren en die vooral tijdloos zijn. Het begin van een heel mooi verhaal.”

De Ypres Historic Regularity is trots op de samenwerking met Momento, een nieuw opgericht Zwitsers horlogemerk dat staat voor kwaliteit en precisie, net zoals de organisatie. De link met tijd en precisie maakt de samenwerking nog sterker. 

Tijdens het weekend van 1, 2 en 3 december opent Club Superstage tijdens de Ypres Historic Regularity opnieuw de ondertussen befaamde Winter Bar. Deelnemers mogen zich verwachten aan een aangepaste sfeer en een leuke verrassing in samenwerking met onze nieuwe partner, om de 5de verjaardag van het evenement in stijl te vieren.

De inschrijvingen voor de 5de editie komen ondertussen vlot binnen. Met 50 inschrijvingen worden de startplaatsen voor de shakedown en de hotelpakketten al schaars. Wacht niet langer, want het voordeeltarief voor vroege inschrijvingen geldt nog tot en met zaterdagavond 30 september. 

Geef een reactie

Gerelateerd nieuws

Volgende rally's

20-22 juni 2024

ypres

Laatste fotos

Laatste video

Ypres Historic Regularity 2023 Video

Ypres Historic Regularity 2023 Video