Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus organiseert Club Superstage de 8ste editie van de Aarova Oudenaarde Rally, de enige rally in Oost-Vlaanderen en tevens de enige rally die deels in Vlaanderen
en deels in Wallonië wordt gereden.

Dit jaar promoveert de Aarova Rally naar het Belgisch kampioenschap, zodat we de Belgische rallytop
verwachten in de Vlaamse Ardennen.

Net zoals vorig jaar, worden twee klassementsproeven verreden in Oost-Vlaanderen en twee in Henegouwen. “Het concept van de wedstrijd blijft hetzelfde, met drie lussen van 4 klassementsproeven, verdeeld over twee proeven in Oost-Vlaanderen, De Bruwaan en Kruisem, en twee in Frasnes-Lez-Anvaing, de nieuwe proef Anvaing en de proef van Pays des Collines. De regroup blijft in Saint-Sauveur, een gekende locatie in de Belgische rallysport. Het servicepark blijft in industriezone De Bruwaan in Oudenaarde en op vrijdagavond wordt op de Markt in Oudenaarde een ceremoniële start georganiseerd,” aldus Alain Penasse, voorzitter van Club Superstage.

Enkele rijders uit de regio zullen zeker van de partij zijn, zoals Niels Reynvoet, Nicola Stampaert, Lander Depotter, Pieter Vanderhauwaert, maar zeker ook Patrick Snijers, die de historic Porsche 911 van Rudy Buysse zal besturen. “Vorig jaar heb ik de strijd in Historic gewonnen met de Ford Escort Mk1 van Rudy. Deze keer zal ik zijn Porsche, een echte 3,0 Gr.4, besturen. Deze wedstrijd heeft voor mij ook een bijzondere betekenis, want mijn allereerste internationale rally was in 1978 de laatste editie van de 24 Uren van Ronse,” aldus Patrick Snijers.

Volgende rally's

22-24 november 2024

ypres-regularity

Laatste fotos

Laatste video

Ypres Regularity 2022

Ypres Regularity 2022